Jesus

jesus-storJesusfiguren på dette billede svarer til den statue, der står på en bjergtop ved Rio de Janeiro i Brasilien. Måske er det netop sådan at mange forholder sig til Jesus. Han er langt borte. Svær at komme i kontakt med.

Men rent faktisk, så er Jesus ikke langt borte. Han er kommet tæt på – netop for din skyld.

Du har måske hørt om påsken, hvor vi fejrer at Jesus døde på et kors. Her blev han henrettet, selv om han ikke havde gjort noget forkert. På denne måde lod Gud sin egen søn blive gjort til en syndebuk – en der bærer alle menneskers ondskab, dårligdomme og sygdomme på sig.

Mennesket har nemlig et problem. Vi kan ikke selv gøre op med ondskaben inden i os. Og Bibelen fortæller, at ingen kan komme til Gud, hvis de synder. Straffen for det ondskab og oprør, der bor i dig, er at du skal dø og ikke kan opleve et liv i paradis. Men fordi Gud elsker dig og alle os mennesker så højt, har han valgt at lade Jesus tage straffen på sig – i stedet for dig. Han har således taget et skridt hen i mod dig for at redde dig…

Spørgsmålet er nu: Vil du reddes?

Jesus gik rundt på jorden og sagde: ”Omvend jer, for Guds Rige er kommet nær”. Muligheden for at være med i Guds Rige ligger lige foran dig. Det eneste, han udfordrer dig til er at vende om fra ondskaben og oprøret i dit liv, og vende om til Jesus. Gør ham til Herre og Konge i dit liv, så vil du opleve, at det er starten på et liv, der varer evigt.

Læs mere om, hvordan vejen til Gud starter